top of page

Persbericht: Eerste editie dorpsquiz Maasbree uitgesteld naar 2021

Ruim een jaar lang hebben 17 vrijwilligers zich ingezet om Laup nao de pômp, de eerste Britse Dörpskwis, te organiseren. De datum, 11 april 2020, stond bij bijna 800 (!) deelnemers al groot omcirkeld in de agenda. Helaas zijn ook wij, net als vele andere vrijwilligers en organisaties in Maasbree én daarbuiten, genoodzaakt het evenement uit te stellen. Maar van uitstel komt geen afstel. Na het zorgvuldig overwegen van onze opties is besloten Laup nao de pômp op paaszaterdag te laten plaatsvinden. Zoals we het bedoeld hebben, alleen een jaar later. Dus omcirkel in de agenda voor 2021:

Zaterdag 3 april 2021: Laup nao de pômp!

Tot die tijd…

Voor alle teams die zich al hebben aangemeld hebben we iets extra’s in petto. Wij vragen hen om ons op 11 april nog even in de gaten te houden. Daarnaast organiseren we op 3 oktober 2020 een voorproefje van wat komen gaat op 3 april 2021. Zodra hierover meer bekend is informeren wij jullie via onze website en sociale media.

Meedoen?

Alle teams ontvangen deze week nog bericht van ons met alles wat ze moeten weten over hun deelname en inschrijfgeld. Daarnaast biedt het uitstellen van Laup nao de pômp de mogelijkheid voor nieuwe teams om zich aan te melden. Teams die op 11 april 2020 wellicht verhinderd waren kunnen nu alsnog meedoen aan de eerste Britse Dörpskwis. Hiervoor komen twee nieuwe inschrijfperiodes:

- Van 31 augustus t/m 13 september: je kunt dan nog aan beide evenementen deelnemen (3 okt 2020 & 3 april 2021)

- Voorjaar 2021 (data nog nader te bepalen): je kunt dan nog meedoen aan LNDP op 3 april

In beide gevallen vragen wij € 30,- inschrijfgeld per team.

Om mee te doen heb je een team van minstens tien personen nodig, vijftien is beter, twintig is meer dan genoeg. Iedereen kan meedoen, jong en oud en alles wat ertussenin zit. De locatie waar het team gaat spelen kan een huiskamer zijn, een café, een keet of waar dan ook.

‘Meelopen’?

Wil jij, als ‘Britse ondernemer’ (of daarbuiten natuurlijk), financieel of anders, bijdragen aan de eerste dorpsquiz van Maasbree? Neem dan contact met ons op via info@lndp.nl en ‘Laup mei nao de pômp’! Namens de vrijwilligers, bedankt!

‘Laup nao de pômp’ is te vinden op www.lndp.nl, Facebook en Instagram. We zijn per mail ook bereikbaar via info@lndp.nl.


Wij beseffen dat het nog lang wachten is op de eerste editie van Laup nao de pômp, maar we beloven dat we er alles aan doen om 3 april 2021 een onvergetelijke dag te maken voor iedereen die erbij betrokken is, vrijwilligers, sponsoren en deelnemers! We hopen dat jullie ons besluit begrijpen. Voor nu wensen wij jullie veel gezondheid toe, en... blijf binnen! Dan kunnen we volgend jaar samen nao de pômp laupe! Namens alle vrijwilligers van Laup nao de pômp


Comentários


bottom of page