top of page

Laup nao de pômp

'Laup nao de pômp' is een dorpsquiz voor en door Maasbree, waarbij aan Maasbree gerelateerde vragen, puzzels en opdrachten aan bod komen. Deze gezellige dorpsquiz is bedoeld voor alle inwoners van Maasbree. Jong en oud, leeftijd speelt geen rol. Iedereen bepaalt zelf de samenstelling en grootte van het team waarmee ze deelnemen. Vorm bijvoorbeeld een team met je vriendengroep of kiët, je familie, collega’s, vereniging of buren. Per team wordt een teamcaptain gekozen, deze moet woonachtig zijn in Maasbree. Tevens mogen teams zelf een locatie kiezen van waaruit ze de quiz gaan spelen. Bijvoorbeeld bij iemand thuis, in een café, bij een vereniging of in een clubhuis. Bovendien speelt jouw team mee voor een eigen gekozen goed doel. Een doel dat bevorderend is voor de gemeenschap in Maasbree.​Kosten voor deelname aan Laup nao de pômp bedragen €30,- per team, ongeacht het aantal deelnemers. Bekijk het reglement voor meer informatie.

De ierste voetstappe...

'Laup nao de pômp' is ontstaan uit de wil om mensen (weer) samen te brengen in Maasbree. Het was een van de eerste ideeën die voortvloeiden uit het project "Heerlyck Bree", waarover in de loop van 2020 meer bekend zal worden. Vanuit die werkgroep zijn Liset en Carla gestart met uitwerken van 'De Britse Dörpskwis'. Al snel sloot Marian aan en na de inofficiële lancering op Facebook op 20 april 2019 (Paaszaterdag) groeide de organisatie al snel tot 15 enthousiaste vrijwilligers. Zij zetten zich in op het gebied van Vragen, Financieel, Inschrijvingen, Communicatie en Facilitair.

Wij danken jullie voor het enthousiast ontvangen van ons 'Laup nao de pômp'.

Bestuur & vrijwilligers

Liset Janssen - Voorzitter

Monique Dura-Daemen - Penningmeester
Jos Opstals - Secretaris

Carla Stammen-Hermans - Communicatie

Peter Smets, Sjraar van Rijswijck, Truus van Rijswijck,  Marian Peeters-Kuijpers, Bert van den Adel, Geert Tielen, Truus Smets

bottom of page