top of page

Laup nao de paosdaag!

Vur 't ganse gezin!Poging twee voor onze puzzelwandeling... Nadat we de wandeling op derde Kerstdag helaas moesten annuleren gaat hij nu dan echt plaatsvinden: onze puzzelwandeling onder de naam 'Laup nao de paosdaag'!

Iedereen mag meedoen, jong, oud, uit Maasbree of daarbuiten, gezinnen of vriendengroepen (zolang de groepsgrootte maar niet de, dan-geldende, corona-maatregelen overtreft). Op zaterdag 3 april kunnen jullie gratis meedoen aan een puzzelwandeling in en rondom Maasbree. Gedurende de wandeling van een kleine 5km (fietsen mag ook!) kom je verschillende vragen, puzzels en opdrachten tegen. Sommige voor de al wat wijzere wandelaars, andere speciaal voor de kids. Hoe kun je meedoen? Inschrijven voor 'Laup nao de paosdaag' is niet nodig, je kunt eenvoudig vanaf 10.00u beginnen met de puzzelwandeling naar aanleiding van de instructies die dan op onze website staan. Wat moet je weten? - Starten kan alleen tussen 10.00u en 15.00u.

- Uiterlijk om 10.00u zal de route op onze website geplaatst worden.

- Je kunt overal op de route starten, zolang je maar de juiste richting volgt, zo voorkomen we dat deelnemers elkaar tegen komen.

- Neem pen en papier mee.

- Zorg voor een telefoon die QR-codes kan lezen, internettoegang heeft en waarmee je kunt whatsappen. - Stuur je antwoorden uiterlijk om 17.00u in via het formulier op onze website.


Uitslag Via onze website en social media volgt een week later, op zaterdag 10 april, de uitslag en maken we de winnaar van Laup nao de paosdaag bekend. Voor de beste score hebben we een leuke prijs in petto. Laat jullie verrassen!Aan deze activiteit kan volledig volgens de momenteel geldende corona-maatregelen deelgenomen worden. Laup nao de pômp vraagt met klem aan alle deelnemers om deze maatregelen na te leven en rekening te houden met elkaar. Overschrijd niet de toegestane groepsgrootte en geef elkaar de ruimte!
留言


bottom of page