top of page

LNDP 8  april 2023

Was dat LNDP #2 alweer?!

Jazeker! Op zaterdag 8 april 2023 mochten we Maasbree weer trakteren op een (lange) avond vol vragen, opdrachten en puzzels. Dit jaar was het iets behapbaarder kregen we van velen terug. Fijn! Na jullie feedback op de eerste editie was dat een van onze verbeterpunten. 

Er deden in 2023 25 teams mee met LNDP. Twee minder dan het jaar ervoor, maar wel een nagenoeg gelijk aantal deelnemers. Wat mooi dat jullie voor het eerst of opnieuw hebben meegedaan. Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij!

Voor ons staat nu de evaluatie op het programma. Maar lang stilzitten kunnen we daarna niet. De volgende editie is namelijk al gepland. Vanaf 2024 vindt Laup nao de pômp plaats op de eerste zaterdag van april (t.o.v. altijd Paaszaterdag). Soms dus nog steeds in het weekend van Pasen en andere jaren niet. Zoals in 2024, dan vindt LNDP namelijk een week na Pasen plaats, en wel op zaterdag 6 april!

P4070145.JPG

Aftermovie

Uitslag

uitslag lndp 2023.png

Winnaars & Goede doelen

Ieder team speelt mee voor een eigen gekozen goed doel. De goede doelen van de teams in de top 3 ontvingen een mooie cheque: 

Stichting beweeg je vrij -  € 300,-

Kidzbase - € 200,-

Kidzbase - € 100,-

Antwoorden

Bekijk het antwoordenboek door op het pictogram hieronder te klikken.

Foto's

8 april sfeerverslag

Foto's opdrachten

Hoofd, schouders, knie en teen...