top of page

Za 3 okt: Laup der tössendoor


Wie wint de tweede felbegeerde joker?


Omdat het nog een tijdje duurt voordat jullie echt naar de pômp mogen lopen, organiseren we een extra activiteit op 3 oktober. De exacte invulling is afhankelijk van de dan geldende RIVM maatregelen. Maar het wordt hoe dan ook weer gezellig en spannend.


Van 17 tot 30 augustus kunnen nieuwe teams zich aanmelden, met deze aanmelding kunnen ze tevens deelnemen aan de eerste echte LNDP op 3 april 2021. Teams die zich al voor Laup nao de pômp hadden aangemeld, kunnen op 3 oktober gratis deelnemen. Zij ontvangen een mail van ons met meer informatie en de vraag of ze 3 oktober meedoen.


De indeling van deze dag voor de deelnemers is: - om 15:30 uur kunnen de teamcaptains in 't Maf het quizboekje ophalen - uiterlijk 20:00 uur moeten de quizboekjes ingeleverd zijn - tussen 22:00 en 23:00 uur wordt de uitslag bekend gemaakt via een livestream op onze Facebookpagina. Wat kun je winnen? Meedoen doe je niet alleen voor het amusement, je kunt er als team ook écht iets mee winnen. Op zaterdag 3 oktober kun je meestrijden voor de tweede "Beinewage-Joker". Zet deze op 3 april 2021 goed in, dan levert het je zomaar extra punten op. 留言


bottom of page