top of page

Prijsuitreiking eerste Laup nao de pômp


Prijsuitreiking in de feesttent bij Café de Pool


Op 16 april mochten we eindelijk quizzen in Maasbree; na twee jaar uitstellen vond de eerste editie van Laup nao de pômp plaats. Uiteindelijk hebben 27 enthousiaste teams meegedaan en mochten we vele fijne reacties ontvangen, dankjulliewel! Komende vrijdag 6 mei (kermisvrijdag in Maasbree) krijgen de teams in de feesttent van Café de Pool te horen hoe ze het ervan af hebben gebracht.


Prijsuitreiking en sponsorwaardering

Na twee dagen nakijken is de uitslag bekend en weten we welk team de wisseltrofee mee naar huis mag nemen. Samen doorlopen we vrijdag de hoogtepunten van de quiz en maken we de winnaar bekend.


De teams speelden tevens mee voor een door hun gekozen (lokaal) goed doel. Voor het goede doel van het winnende team ligt vrijdag een mooie cheque klaar, evenals voor die van de nummers twee en drie.


Maar aan de andere teams en aanwezigen is ook gedacht. Dankzij onze vele sponsoren hebben we nog een groot aantal mooie prijzen te vergeven, hiervoor zullen we lootjes verkopen. Zorg dus dat je contant geld bij je hebt! We geven onze sponsoren tijdens deze ‘Sponsorwaardering’ uiteraard nog even de aandacht die ze verdienen.


Na het kronen van de winnaar van LNDP 2022 gaat het kermisprogramma van Café de Pool van start met de band Starstruck!


Hoe, wat, waar, wanneer?

Vrijdag 6 mei, feesttent Café de Pool

Inloop vanaf 18.00u

Start uitleg quiz (met aansluitend de sponsorwaardering en prijsuitreiking) om 19.00u

Aansluitend live muziek door Starstruck.Comments


bottom of page