top of page

Laup nao de pômp thuis editie; "Laup nao hoës!".


Maar liefst 52 teams hebben zich in de afgelopen periode aanvankelijk aangemeld om deel te nemen aan de eerste dorpsquiz van Maasbree op zaterdag 11 april aanstaande. Onlangs hebben we hen geïnformeerd dat deze helaas geen doorgang kon vinden i.v.m. de landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Maar voor al die deelnemers, bijna 800!, wilden we wel iets organiseren. Zij het digitaal en op afstand. 


Wij presenteren daarom komende zaterdag tussen 20.00u en 22.00u de Laup nao de pômp thuis editie; "Laup nao hoës!". Met aansluitend live via Facebook de bekendmaking van de antwoorden en winnaars. 

Wat kun je winnen? Meedoen doe je niet alleen voor het amusement, je kunt er als team ook écht iets mee winnen. Komende zaterdag strijdt jouw team mee voor de "Beinewage-Joker". Zet deze op 3 april 2021 goed in, dan levert het je zomaar extra punten op. 

Hoe kun je meedoen? Alle teams ontvangen zaterdag tussen 19.30u en 20.00u een mail met verdere uitleg over de digitale quiz en het indienen van de antwoorden. Let op: we merken dat onze mails regelmatig bij de ongewenste mail terecht komen, controleer dus ook even je map met ongewenste mail. Belangrijk: per team kan maar 1 persoon de antwoorden invullen. De vragen worden in een pdf bestand meegestuurd, zo zijn ze makkelijk te delen met de teamleden.

Alvast veel succes en plezier, en vooral; 'bliéf thoës'!Comentarios


bottom of page